Hesabım
    En Sevdiğimiz Stalker'ımız "You" 3. Sezon ile Geri Dönüyor

    You'nun 3. sezonundan yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı.

    Netflix'in beğenilen dizisi You'nun 3. sezonundan resmi bir teaser paylaşıldı. Yeni sezonda psikopat çiftimiz Joe ve Love'ın aşk hikayesi meyvesiyle birlikte devam edecek. Gerçek yaşamda sevilecek hiçbir tarafı olmamasına karşın You'da ilgi çeken stalkerlık, dizinin ana konusunu oluşturmaya devam ediyor.

    Netflix'in yaptığı resmi açıklamaya göre You'nun 3. sezonu Ekim ayı içerisinde platformda izleyici karşısına çıkacak. Psikolojik gerilim dizisinde başrolü Penn Badgley ile 2. sezonda kadroya katılan Victoria Pedretti paylaşıyor. 2. sezonda Joe, New York'tan Los Angeles'a hayata yeniden başlamak üzere taşınmıştı. Ama yeni çöplüğünde çok zaman geçmeden Love isimli bir genç kadına aşık oldu. Ama bu kez şaşıran kişi Joe oldu. Çünkü Love da en az onun kadar takıntılı ve garipti. Sezon finalinde ise Love'ın soğuk kanlı bir katil olduğu ve Joe'nun bebeğine hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

    Bir süredir pandemi nedeniyle You'nun 3. sezon çekimleri erteleniyordu. Hayranlar 1 yılı aşkın süredir 3. sezon için beklemede bulunuyor. Teaser'da Love ve Joe'nun bebekleriyle ilgili ayrıntılar görülüyor. Çocuğa Henry adı konulmuş. Bu ismi Henry: Portrait of a Serial Killer kitabından tanıyoruz. Ama tabii bunun kesin bir referans olup olmadığı bilinmiyor.

    Dizinin ilk sezon konusu ise şöyleydi: Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe'nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

    You 3. sezon, 15 Ekim tarihinde Netflix'teki yerini alacak. Yeni sezonda Shalita GrantScott SpeedmanTravis Van Winkle gibi isimler Badgley ve Pedretti'ye eşlik edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top