Hesabım
    Bridget Regan, Batwoman'da Poison Ivy Olacak

    Batwoman'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    Caroline Dries'ın yaratıcısı olduğu ve ekranların pek de sevilmeyen dizisi Batwoman'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Açıklamalara göre Bridget Regan, çizgi romanlardaki kötü kahramanlardan biri olan Poison Ivy'yi canlandıracak.

    The Last Ship, Jane the Virgin, White Collar ve Legend of the Seeker'ın yıldız oyuncusu Bridget Regan, Batwoman'ın oyuncu kadrosuna dahil edildi. Daha önce Uma Thurman'ın başarıyla canlandırdığı Poison Ivy bu kez Regan'a emanet. Çizgi romanlara göre Dr. Isley, Gotham Üniversitesi'nde öğrenim gören eski bir botanik öğrencisidir. Aynı zamanda dünyayı nasıl değiştirebileceğini öngören hırslı ve zeki bir öğrenci olarak tanınıyordur. Ama bu hırs ve tutkusunu bitki toksinleri üzerine geliştirmeye başlar. Zamanla da Batman'in düşmanlarından Poison Ivy'ye dönüşecektir.

    Batwoman'ın başrol oyuncusu yakın zamanda değiştirildi. Ancak yeni gelen oyuncu, Ruby Rose'un canlandırdığı Kate Kane'e hayat vermiyor. Onun yerine çizgi romanlarda geçen başka bir Batwoman olan Ryan Wilder başkahramanımız oluyor. Javicia Leslie ise onu canlandırmak üzere diziye seçilen oyuncu olmuştu.

    Çizgi romanlarda Ryan Wilder, bir uçak kazasının ardından batsuit'i bulan kişi olur. Kate Kane, kazada kaybolmuştur. Ryan, batsuit'i devralan kişi olacaktır. Kate'in kurtarılması için mücadele veren Ryan, aynı zamanda intikam almak için Alice ve Safiyah Sohail ile savaşacaktır. Bu sırada Gotham hakı Kriptonit zehirlenmesi yaşıyordur ve Ryan onları da koruma görevi üstlenecektir.

    Batwoman'ın 3. sezonu 13 Ekim tarihinde CW'da prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top