Hesabım
    İlk Peacemaker Posteri Yayında!

    John Cena başrollü Peacemaker'dan bir poster paylaşıldı.

    James Gunn'ın yaratıcısı olduğu Peacemaker spin-off dizisinden yepyeni bir poster paylaşıldı. John Cena'nın canlandırdığı başkahramanımız Peacemaker, esasen bir The Suicide Squad kahramanı. Filmin en ilgi çekici karakterlerinden biri olan Peacemaker posteri DC FanDome'a özel olarak paylaşıldı.

    Peacemaker'ın posterinde "give peace a f#cking chance", yani "barışa bir şans ver" cümlesi yer alıyor. John Cena'nın canlandırdığı karakteri ise aracını sürerken barış işareti yapar halde görüyoruz. Ekim ayının 16'sında yapılacak olan büyük çaplı etkinlik DC FanDome'a doğru adım adım yaklaşırken, Warner Bros yepyeni yapımlarından yeni ayrıntıları izleyici karşısına çıkarmaya devam ediyor.

    Peacemaker dizisinin ayrıntıları henüz belli değil. Yalnızca kendini dünya barışına adamış çılgın bir kahramanı takip edeceğimizi biliyoruz. Dizide John Cena'ya Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer HollandFreddie Stroma ve Chukwudi Iwuji eşlik ediyor. Peacemaker'ın ilk duyurusu The Suicide Squad'ın gösterime girmesinden bir yıl kadar önce yapılmıştı. Warner Bros, Guardians of The Galaxy yönetmeni James Gunn ile anlaşma yaptıktan sonra yönetmen ile anlaşmasını uzatmıştı. 

    The Suicide Squad, Ağustos ayının ilk günlerinde gösterime girmişti. Peacemaker'ın ise HBO Max'teki yayın tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top