Hesabım
    Netflix'ten Sürpriz: Seinfeld Geliyor!

    Sevilen komedi dizisi Seinfeld, Netflix'te yayınlanacak.

    Netflix büyük müjdeyi verdi! Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalara göre yıllardır popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Seinfeld, Netflix'te yayınlanacak. Tam 173 bölümden oluşan komedi dizisi 1 Ekim tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    Seinfeld, New York'ta yaşayan bir stand-up komedyeninin hikayesini anlatıyordu. Dizide kendi adını kullanan ve diziye adını veren Jerry Seinfeld'in başrolünde yer aldığı Seinfeld'de başkahramanımız ve yakın arkadaşlarının birbirinden eğlenceli ve samimi maceralarını izliyorduk. Seinfeld dizisi 1989 ile 1998 yılları arasında yayınlandı. Dizinin yaratıcıları arasında Jerry Seinfeld ve Larry David yer alıyordu. Larry David'in Curb Your Enthusiasm dizisi günümüzde hala devam ediyor.

    Herkesin yakından tanıdığı Seinfeld başrolleri arasında Jerry Seinfeld'in yanı sıra Julia Louis Dreyfus, Jason AlexanderMichael Richards yer alıyordu. Bilindiği kadarıyla Seinfeld o kadar seviliyor ki, Spider-Man filmlerinin yönetmeni Jon Watts filmlerine bazı Seinfeld bölümlerinden ilhamla kod adı veriyordu.

    Netflix yakın zamanda Friends dizisini de yayınlayarak hayranları sevindirmişti. Böylelikle en çok izlenen ve korsan yollarla izlenen komedi dizileri Netflix'e geçiş yapmış oldu. Seinfeld 1 Ekim tarihinde Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top