Hesabım
    ATV'nin Yeni Döneminde Hangi Diziler Var?

    ATV, sonbahara hazır.

    Ana akım popüler televizyon kanallarından biri olan ATV'nin yeni sezonundan bir tanıtım filmi yayınlandı. Reyting rekorları kıran birçok diziyi bugüne kadar yayınlayan ATV'nin yeni sezonunda beklenen birçok yapım bulunuyor. Yeni yapımların yanı sıra Kuruluş Osman ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi diziler de kaldığı yerden devam edecek.

    Geçtiğimiz aylarda yaptıkları sezon finalleriyle bolca konuşulan ve merakla beklenen Eşkıya

    Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova ve Kardeşlerim dizileri, ATV'nin yeni sezon yapımları arasında yer almaya devam edecek. Yaz aylarında başlayan ve izleyicinin beğenisini kazanan Kalp YarasıBaş Belası ile İkimizin Sırrı dizileri ara vermeden yayınlanacak. Ayrıca ATV'nin yeni sezonunda iki yeni dizi de olacak. Hasan Denizyaran ve Cihan Ünal'ın başrolünde yer alacağı Yalnız Kurt ve Ebru Şahin ile Ediz Tepeli'yi aynı dizide buluşturacak olan Destan dizisi yeni sezonda ekranlarda olacak.

    Bu hafta içerisinde verdiği araya son veren Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yanı sıra Esra Erol'da, Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programları gündüz kuşağında izleyici karşısına çıkacak. Nihat Hatipoğlu ekran karşısındaki izleyicilerin sorularını yanıtlayacak. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışması kaldığı yerden devam edecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top