Hesabım
    Yıllar Sonra Marvel's Iron Fist'ten Dürüst Fragman Yayınlandı

    Fragmanlar dürüst olsaydı Iron Fist hakkında bize neler söylerdi?

    Finn Jones ve Jessica Henwick'in başrolünde yer aldığı Iron Fist'in dürüst fragmanı karşınızda! Netflix'te yayınlanan Marvel dizisi, Defenders ekibinin yayınlanan dizilerinden en büyük hayal kırıklığı yaratanı olmuştu. Screen Junkies'in hazırladığı 8 dakika 32 saniyelik dürüst fragmanda da bu hayal kırıklığını görebilirsiniz.

    Screen Junkies, Iron Fist'in aldığı eleştirilerden yola çıkarak dürüst bir fragman hazırladı. Fragmanda kötü oyunculuklardan yapmacık dövüş kareografilerine, klişe sahnelerden başkahramanın ne kadar sevilemediğine kadar birçok ayrıntıya değiniliyor. Iron Fist ile birlikte Netflix'te Daredevil, The PunisherJessica Jones ve Luke Cage dizileri yayınlanmıştı. Aralarından en uzun ömürlü olanı Daredevil ve The Punisher oldu. Daredevil'ın yayından kaldırılması hayranlar arasında büyük tepki çekmişti. Ancak tüm The Defenders ekip dizilerinin iptal edilme nedeni, Netflix ile Marvel arasındaki anlaşmanın sona ermesiydi.

    Iron Fist'in orijinal konusu ise şöyleydi: Gücünü nerede ve ne zaman kullanması gerektiğini konusunda profesyonel olan Iron Fist, dövüş sanatları konusunda uzmandır. Gücünü bir ejderhadan aldığı darbeyle kazanmıştır. Finn Jones beğenileri Game of Thrones dizisi ile kazanmıştı. Ancak bu başarısını Iron Fist'te devam ettiremedi. Hailee Steinfeld'in başrolünde yer aldığı Dickinson dizisinin 2. sezonunda da Jones'u izleme imkanı yakaladık.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top