Hesabım
    Issa Rae Başrollü "Insecure"dan 5. Sezon Fragmanı

    Issa Dee, fragmanda geçmişiyle yüzleşiyor.

    Son zamanlarda bir yıldıza dönüşen Issa Rae'in yıldızı olduğu komedi dizisi Insecure, 5. sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. HBO'da yayınlanan Insecure'un yeni sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Dizi prömiyerini Ekim ayı içerisinde yapmaya hazırlanıyor. Fragmanda Issa Dee'nin geçmişiyle yüzleşmesine tanık oluyoruz.

    Insecure, Amerika'da yaşayan bir Afrikalı Amerikalı siyahi iki kadının hikayesini anlatıyor. Günlük yaşam içerisinde başlarına geleceğini hiç ummadıkları tuhaf ırkçılık davranışlarıyla karşılaşıyorlardır. Issa ve Molly Stanford'da üniversite dönemlerinden beri en yakın arkadaşlardır. 20'li yaşlarının sonuna gelen ikili Los Angeles'ta kariyerlerini ilerletmeye ve ilişkilerini yönetmeye çalışıyorlardır. Ama bir yandan hem kendi aralarındaki ilişkileriyle hem de Afrikalı Amerikalı cemaatiyle yüzleşmeleriyle gerekiyordur.

    Insecure'un oyuncu kadrosunda Issa Rae'e Yvonne Orji, Jay Ellis, Natasha RothwellAmanda Seales ve Courtney Taylor eşlik ediyor. Larry Wilmore ve Issa Rae'in yaratıcısı olduğu dizi HBO'da yayınlanıyor. 2016 yılında başlayan Insecure'un ilk 4 sezonu HBO Max üzerinden izlenebiliyor. Açıklamalara göre 5. sezon, Insecure'un son sezonu oalrak yerini alacak. Yayın tarihi ise 24 Ekim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top