Hesabım
    The Walking Dead World Beyond Final Sezonundan Uzun Fragman Geldi

    The Walking Dead World Beyond, yürüyen ölülerin dünyasını anlatmaya 2. sezonuyla devam ediyor.

    Scott M. Gimple ve Matthew Negrete'nin yaratıcısı olduğu The Walking Dead: World Beyond'dan yeni ve uzun bir fragman paylaşıldı. 2020 yılında izleyici karşısına çıkmaya başlayan spin-off dizisi, 2. sezonunu yapmaya hazırlanıyor. Açıklamalara göre yeni sezonda oyuncu kadrosuna Pollyanna McIntosh katılıyor.

    The Walking Dead: World Beyond, AMC ve AMC+'ta gösterimini yapmaya hazırlanıyor. AMC'deki yayın tarihi 3 Ekim olurken AMC+'ta 1 hafta öncesinde, yani 26 Eylül tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Fragmanda Jadis'in hayatta olduğunu görüyoruz. Karakter yeni bir dünya yaratmak için Sivil Cumhuriyet ile birlikte çalışıyor. Jadis'e Pollyanna McIntosh hayat veriyor.

    Walking Dead dizisinin üçüncü Spin-off’u olan The Walking Dead: World Beyond'da, kıyametin ardından yetişen ilk nesle odaklanılıyor. Yeni nesil, korunaklı yerlerinden çıkıp yavaş yavaş dünyaya yayılmaya başlar. Walking Dead, insan etiyle beslenen zombilerin insafına kalan dünyada hayatta kalmayı başaran bir grup insanın verdiği yaşam mücadelesini konu ediyordu.

    Dizinin oyuncu kadrosunda  Aliyah Royale, Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella, Joe Holt, Jelani Alladin, Natalie Gold ve Ted Sutherland yer  alıyor. Bilindiği kadarıyla hayranlar tarafından sevilse de The Walking Dead: World Beyond, eleştirmenlerin olumlu baktığı bir dizi değil. Genç kahramanlar üzerinden ilerleyen The Walking Dead: World Beyond, Iris, Hope, Elton ve Silas'ın hikayesini anlatmaya 2. sezonda da devam edecek. 2. sezon, dizinin final sezonu olarak yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top