Hesabım
    Rosamund Pike Başrollü "The Wheel of Time"dan Teaser!

    The Wheel of Time, Amazon'da izleyici karşısına çıkacak.

    Amazon Prime Video'da yayın hayatına başlayacak olan The Wheel of Time'dan resmi bir teaser paylaşıldı. Rosamund Pike'ın yıldızı olduğu fantastik dizi, Robert Jordan'ın çok satan romanlar listesinde yer alan eserinden uyarlandı. The Wheel of Time, Kasım'da platformdaki yerini alacak.

    Amazon Stüdyoları ve Sony Pictures Television'ın ortak olarak hayata geçirdiği The Wheel of Time'ın fantastik evreni çok yakında izleyici karşısına çıkacak. Dizi, büyünün var olduğu bir dünyada geçiyor. The Wheel of Time dizisi boyunca bir grup kadının hikayesini izleyeceğiz.

    The Wheel of Time, kadınlardan kurulu bir organizasyonun üyesi olan Moiraine’in maceralarını işliyor. Moiraine, beş kadın ve adamdan oluşan bir grupla, dünyayı dolaşacağı zorlu bir yolculuğa atılır. Moiraine, aralarından birinin dünyayı kurtaracağı ya da yok edeceği kehanet edilen seçilmiş kişi olduğunu düşünür.

    The Wheel of Time'ın kadrosunda Rosamunt Pike'ın yanı sıra Josha Stradowski, Madeleine Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoë Robins, Daniel Henney, Álvaro Morte, Hammed Animashaun, Johann Myers, Priyanka Bose, Taylor Napier ve Emmanuel Imani yer alıyor. Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove ve Chuck'tan tanıdığımız Rafe Judkins'in showrunner'ı olduğu The Wheel of Time, 19 Kasım tarihinde Amazon'daki yerini alacak. 24 Aralık tarihinde ise sezon finaliyle ekranlara gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top