Hesabım
    "Queer As Folk" Uyarlamasına Ryan O'Connell Dahil Edildi

    Queer As Folk, Amerika'da yeniden çekilecek.

    İngiltere'nin 1999 yapımı sevilen LGBTİQ+ dizisi Queer As Folk'un uyarlanacağı açıklandı. Peacock ekranları için yeniden çekilecek olan diziye şimdi ise Emmy adayı başarılı oyuncu  Ryan O'Connell katıldı. Oyuncu, Special isimli dizinin yaratıcısı ve oyuncusu olarak karşımıza çıkmıştı.

    Peacock, Queer As Folk için yeniden harekete geçti. Orijinal Queer As Folk, 1999 ile 2000 yılları arasında İngiltere'de yayınlanmıştı. Dizi, gay karakterlerin banliyödeki yaşamlarına odaklanıyordu. O dönemde LGBTİQ+ karakterlere daha sabit bir gözle bakılması nedeniyle karakterlerin klişelikleri kabul edilse de Queer As Folk, 1990'lı yıllarda çekilebilecek cesur bir yapım olarak yerini alıyordu. Bunun ardından Toronto ve Pittsburgh'de çekilen bir Queer As Folk daha çekildi. Bu dizi ise 2005 yılına kadar 5 sezonluk yayın hayatını sürdürdü.

    Queer As Folk, Stephen Dunn tarafından yaratıldı, yazıldı ve pilot bölümü de Dunn tarafından çekilecek. Jaclyn Moore, Lee Eisenberg, Emily Brecht ve dizinin orijinal yaratıcısı Russell T. Davies, Nicola Shindler ve Louise Pedersen ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev alacak.

    Ryan O'Connell, Queer As Folk'un yanı sıra Jim Parsons ve Todd Spiewak ile birlikte HBO Max yapımı Accessible'da yeniden buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top