Hesabım
    "Game of Thrones" Hayran Etkinliği 2022'de Düzenlenecek

    Game of Thrones hayranları toplanıyor.

    George R. R. Martin'in yaratıcısı olduğu kitaplardan uyarlanan Game of Thrones'un hayranının kalmamış olduğunu düşünsek de, varmış. Açıklamalara göre HBO liderliğinde bir hayran etkinliği düzenlenecek. Etkinliğin amacı yakın zamanda yayınlanacak olan House of the Dragon'ı kutlamak. Game of Thrones Official Fan Convention, önümüzdeki yıl içerisinde Las Vegas'ta düzenlenecek.

    Game of Thrones Official Fan Convention için tarih belirlendi. 18 - 20 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. Her klasik hayran etkinliğinde olduğu gibi Game of Thrones Official Fan Convention'da da söyleşiler düzenlenecek ve sürpriz ekip üyeleri katılım sağlayacak. Şimdilik etkinlik programı ya da etkinliğe kimlerin katılacağı açıklanmadı.

    Warner Bros tema etkinliklerinin başkan yardımcısı Peter van Roden, Game of Thrones etkinliği hakkında heyecanının şu sözlerle belirtti: "Game of Thrones inanılmaz bir hayran kitlesine sahip kültürel bir fenomen. Ve bunu ilk Game of Thrones hayran etkinliğiyle kutlayacağız. Şimdilerde büyüttüğümüz sevgili franchaise'ımız için bu etkinlik ve hayranların Westeros dünyasının ötesine dalacak olması heyecan verici bir şey. "

    Game of Thrones: House of Dragon dizisi Targaryen ailesinin geçmişini anlatacak. Game of Thrones dizisinden tam 300 yıl öncesine götürecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Olivia Cooke, Paddy Considine, Matt Smith, Eve BestRhys Ifans gibi yıldız isimler bulunuyor. House of Dragon, 2022 yılı içerisinde yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top