Hesabım
    Netflix Korku Dizisi Midnight Mass'ten Altyazılı Fragman Geldi!

    Mike Flanagan imzalı Midnight Mass'ten resmi bir fragman geldi.

    Netflix'in yeni mini dizisi Midnight Mass, izleyici karşısına geçmeye hazır. The Haunting of Hill House ve The Haunting of Bly Manor sayesinde Netflix ile birlikte çalışan Mike Flanagan'ın imzasını attığı korku türündeki dizi, Eylül ayı içerisinde gösterimini yapacak.

    Türkçe adıyla Gece Yarısı Ayini'nin fragmanında Keane'in Somewhere Only We Know şarkısı ile karşılanıyoruz. Şarkı, dizinin geçtiği ve kimsenin bilmediği adaya bir gönderme olarak kullanılıyor. Bu durum da şarkıyı romantik havasından çekip korkutucu bir noktaya sürüklüyor. Gece Yarısı Ayini, küçük bir topluluğun yaşadığı ıssız adada hayat bulan esrarengiz bir hikayeyi konu ediyor. Adaya, karizmatik ve gizemli bir rahibin gelmesi ile birlikte birtakım sıra dışı olaylar meydana gelmeye başlar.

    Midnight Mass'in oyuncu kadrosunda Mike Flanagan'ın eşi Kate Siegel da yer alacak. Ayrıca Henry ThomasSamantha SloyanMichael TruccoZach GilfordHamish LinklaterAnnabeth Gish ve Rahul Kohli dizinin diğer yıldızları arasında bulunuyor. Dizinin yapımcılığını Flanagan ile birlikte Trevor Macy üstlendi. Söylenenlere göre prodüksiyon 83 aralık gün boyunca sürdü. Çekimler 2020'nin Aralık ayında yapıldı. Flanagan'ın ifade ettiğine göre kariyerinde geçirdiği en zorlu 83 gündü. 

    Midnight Mass, 24 Eylül tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top