Hesabım
    "Aşk 101" 2. Sezon Fragmanı Yayında!

    Netflix'in sevilen yerli gençlik dizisi Aşk 101'in 2. sezon fragman yayınlandı.

    Yıldız oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusuyla her yaştan izleyicinin severek izlediği bir yapıma dönüşen Aşk 101'in 2. sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Fragmanda gördüklerimize göre istediklerini elde etmek için yapmayacakları hiçbir şey olmayan öğrenci ekibimiz okula dönüş yapıyor. Bu sefer hedefleri ise okulun başındaki Necdet'i görevinden aldırmak.

    Netflix'te yayınlanan Aşk 101, yayınlandığı ilk dönemde gündeme damgasını vurmuştu. Şimdiye kadar Bir Başkadır ile birlikte Netflix'in en sevilen yerli dizilerinden biri olan Aşk 101, 2. sezonuyla dolu dolu gelmeye hazırlanıyor. Dizi 90'lı yıllarda geçiyor ve dışlanmış, özel hayatlarında sorunlar yaşayan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı orijinal yerli Netflix dizisi Aşk 101, global olarak ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon, Sinan, Eda, Osman, Işık ve Kerem'in lisede hayatta kalma maceralarını izlemiştik. Okulda kalabilmek için öğretmenleri Burcu ve Kemal'i bir araya getirmeye çalışmışlardı. Bu sezon ise Necdet'i görevinden etmek için mücadele verecekler.

    Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı orijinal yerli Netflix dizisi Aşk 101, global olarak ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, İpek Yazıcı, Alina BozSelahattin PaşalıKubilay AkaPınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu bulunuyor.

    Aşk 101, 30 Eylül tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top