Hesabım
    Star Trek: Picard 2. Sezon Fragmanı Paylaşıldı

    Star Trek: Picard, kaldığı yerden devam ediyor.

    55. yılı kutlanan Star Trek evreninin sevilen dizisi Star Trek: Picard'ın 2. sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Paramount+ ve Amazon Prime'da yayınlanacak olan dizi, 2022'nin Şubat ayı içerisinde gösterimini yapmaya başlayacak. Ayrıca stüdyo, Star Trek: Picard 3. sezon için yeşil ışık yakmayı ihmal etmedi.

    “Star Trek: The Next Generation”ın yedi sezonunda izlediğimiz ikonik Captain Jean-Luc Picard karakteri, Star Trek: Picard'ın başkahramanı olarak karşımıza çıkıyor. 2. sezon fragmanında Picard ve ekibinin zamanda geriye gitmek zorunda kaldığını görüyoruz. Çünkü Q'nun geçmişte yaptığı bir şey geleceğin kötü etkilenmesine neden olmuştur. Ekibimizin 21. yüzyıla dönüş yaptığını bu sezonda izleyeceğiz.

    Star Trek: Picard'ın 2. sezonunda Q olarak John de Lancie'yi, Guinan olarak Whoopi Goldberg'i, Borg Queen olarak ise Annie Wersching'i izleyeceğiz. Sir Patrick Stewart'ı Picard olarak izlemeye devam edeceğiz. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle HurdJeri Ryan ve Santiago Cabrera yer almayı yeni sezonda da sürdürecek. 

    Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Terry Matalas, Sir Patrick Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Doug Aarniokoski ve Dylan Massin, Star Trek: Picard'ın yürütücü yapımcısı olarak görev alıyor. Showrunner koltuğunda ise Akiva Goldsman ve Terry Matalas bulunuyor.

    Dizi, 2022'nin Şubat ayında izleyici karşısına geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top