Hesabım
    Leverage Devam Dizisi "Leverage: Redemption"dan Fragman!

    Leverage: Redemption'ın 1. sezon 2. kısmından fragman geldi.

    2008 yılında yayın hayatına başlayan Leverage dizisinin devamı niteliğinde yeni bir dizi izleyici karşısına çıkıyor. Leverage: Redemption 1. sezon ilk kısım bölümleri 9 Temmuz tarihinde yayınlanmıştı. Şimdi ise 1. sezon 2. kısımdan yeni bir fragman paylaşıldı. Leverage: Redemption 1. sezona ait son 8 bölüm, 8 Ekim tarihinde IMDB TV'de yayınlanacak.

    Leverage dizisi orijinalinde TNT kanalında yayınlanmıştı. 5 sezon süren dizi, bir grup dolandırıcının hikayesini anlatıyordu. Ülkemizde de dizinin Ulan İstanbul adında bir uyarlaması çekilmişti. Leverage, 2012 yılında iptal edildi. Leverage: Redemption ise yıllar sonra izleyici karşısına geçmeye başladı ve kalite olarak orijinal diziden daha iyi eleştiriler aldı. Leverage: Redemption'ın oyuncu kadrosunda Christian Kane, Gina Bellman, Beth Riesgraf, Aleyse Shannon, Noah Wyle, Aldis Hodge, Lucy Taylor gibi isimler yer alıyor.

    Leverage: Redemption'ın resmi konusu ise şöyle: Zengin ve güçlüler her şeyi alır. Leverage ekibi ise onları alaşağı etmek için geri dönüyor. Sophie Devereaux, Parker, Eliot Spencer ve Alec Hardison, son 8 yıldır dünyanın değişimini gözlemliyor. Zenginlerin daha fazla zengin olması, güçlülerin de yoluna çıkan her şeyi ezmesi için zamanla işler kolaylaşıyor ve hatta bazen yasal hale geliyordur. Leverage ekibi aralarına Harry Wilson'ı katar. Harry, tüm kariyeri boyunca yanlış yerde olduğunu farkeden ve kefaretin peşine düşen bir avukattır. Breanna Casey ise Hardison'ın üvey kız kardeşidir. Breanna, bilgisayarlar, robotlar ve başını belaya sokma konusunda uzmandır. Bu kez ekip güçlerini yeni bir tür kötüye karşı birleştirecektir. 

    Devam dizisi Leverage: Redemption'ın 1. sezon 2. kısmı, 8 Ekim tarihinde IMDB TV'deki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top