Hesabım
    Dexter: New Blood'dan Yepyeni Fragman!

    Michael C. Hall başrollü Dexter devam sezonu New Blood'dan bir fragman paylaşıldı.

    En sevdiğimiz katil, ekranlara geri dönüyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olmasıyla bilinen Dexter dizisine yeni sezon ekleniyor. Dexter: New Blood'dan yepyeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda Iggy Pop'ın Passenger şarkısıyla karşı karşıya kalıyoruz ve şarkının Dexter'ın şu anki halini temsil ettiğini görüyoruz.

    Six Feet Under'da yıldızı parlamaya başlayan ve Dexter ile tüm dünyanın hayran olduğu Michael C. Hall'un başrolünde yer aldığı Dexter: New Blood'dan yepyeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda Dexter Morgan'ın oğlu Harrison'ı da görüyoruz. Harrison'ı Jack Alcott canlandırıyor. Jennifer Carpenter, Debra Morgan olarak ekranlara dönüyor. John Lithgow, Trinity Killer olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Dexter: New Blood'ın oyuncu kadrosunda Jamie Chung, Alano Miller, Oscar Wahlberg yer alıyor. Söylenenlere göre Clancy Brown'ın canlandıracağı karakter, Dexter'ın yeni düşmanı olacak.

    Dexter: New Blood adını alan dizi, Dexter Morgan'ın hikayesini anlatmaya devam edecek. Dexter'ın kasırgada kayıplara karışmasının ardından 10 yıl geçmiştir. Dexter, sahte bir isim alır ve Minnesota Iron Lake'teki bir kasabada yaşamaya başlar. Dexter yeni hayatına alışmaya çalışırken birden yeniden kan dökülmeye başlamasıyla eski hayatından izler ortaya çıkar.

    Showtime, dizinin 9. sezonu olan Dexter: New Blood'ı 7 Kasım tarihinde yayınlamaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top