Hesabım
    Aquaman: King of Atlantis Dizisinden Fragman!

    James Wan'in yürütücü yapımcılığında hayata geçirilen Aquaman: King of Atlantis'ten fragman paylaşıldı.

    HBO Max'in yeni animasyon dizisi Aquaman: King of Atlantis'ten ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. DC çizgi romanlarının sevilen kahramanı Aquaman'in Atlantis'teki maceralarını anlatan dizi yakında yayın hayatına başlayacak. Dizide Aquaman'i Cooper Andrews seslendiriyor.

    Çizgi romanlarda Atlantis Kralı olarak bilinen Aquaman'in animasyon hikayesi izleyici karşısına çıkmaya başlıyor. Aquaman: King of Atlantis'te Vulko'ya Thomas Lennon, Aquaman'in sevgilisi Mera'ya Gillian Jacobs, Ocean Master'a Dana Snyder sesiyle hayat verecek. Aquaman: King of Atlantis'in yürütücü yapımcısı James Wan oluyor. Wan aynı zamanda Aquaman filmlerinin de yönetmeni olarak tanınıyor.

    Victor Courtright ve Marly Halpern-Graser, Aquaman: King of Atlantis'in showrunner'ı olarak görev alıyor. Warner Bros yapımı Aquaman'in devam filmi olan Aquaman and The Lost Kingdom şimdilerde hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Aquaman: King of Atlantis 1. Kısım, 14 Ekim tarihinde HBO Max'te yayın hayatına başlayacak. Ayrıca dizi DC FanDome etkinliğinin bir parçası olarak yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top