Hesabım
    Spotlight: "Matrix: Resurrections", "Dexter: New Blood", "Aşk 101"

    Spotlight'ın 32. bölümünde en güncel dizi ve film haberleri bulunuyor.

    Spotlight'ın yeni bölümüyle karşınızdayız. 32. bölümümüzde en yeni ve popüler film ve dizi haberlerini sizin için özetledik. Gündem başlıkları arasında vizyondaki filmler, The Matrix Resurrections, Dexter: New Blood, Aşk 101, Ayvalık Film Festivali ve Don't Look Up bulunuyor.

    Bu hafta vizyona giren filmleri arasında en çok dikkat çekenleri, Matt Damon'ın başrolünde yer aldığı Stillwater ve Burcu Biricik ile Pınar Deniz başrollü İnsanlar İkiye Ayrılır bulunuyor. Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı Matrix serisinin 4. filmi The Matrix: Resurrections, vizyona girmeye hazırlanıyor. The Matrix: Resurrections'dan resmi bir fragman paylaşıldı ve büyük bir heyecana neden oldu. Spotlight'ın bir diğer haberine göre Michael C. Hall'un başrolünde yer aldığı Dexter dizisine yeni bir sezon çekildi. Dexter: New Blood sezonundan ilk uzun fragman paylaşıldı. Dexter Morgan, oğlu Harrison ile birlikte ekranlardaki yerini alacak ve kendini yeni olayların içerisinde bulacak.

    Başka Sinema bünyesinde düzenlenen Ayvalık Film Festivali geçtiğimiz günlerde sona erdi. Festival, Cannes'da dünya prömiyerini yapan Annette ile açılışını yaparken Everything Went Fine ile sona erdi. Netflix'in sevilen yerli gençlik dizisi Aşk 101'in 2. sezonundan resmi fragman paylaşıldı. Yeni sezonda müdür Necdet'i okuldan attırmak için uğraşacak olan ekibimiz, yepyeni maceralara atılacaklar. Leonardo DiCaprio, Jennifer Aniston, Meryl Streep gibi yıldız bir oyuncu kadrosuna sahip olan Don't Look Up'tan ilk teaser paylaşıldı. Don’t Look Up, dev bir göktaşının gezegeni altı ay içinde yok edeceği konusunda insanları uyarmak için çalışan iki gökbilimcinin hikayesini konu ediyor.

    Spotlight'ın bir sonraki bölümünde görüşmek üzere!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top