Hesabım
    Gossip Girl Yeniden Çekimi 2. Sezon Onayı Aldı

    Gossip Girl dizisi devam edecek!

    HBO Max'in Gossip Girl yeniden çekimine yeni sezon onayı verdiği resmi olarak açıklandı. Her ne kadar orijinalinin yakınından dahi geçemeyecek bir yapım olduğu bilinse de Gossip Girl, kısa sürede HBO Max'in en popüler yapımlardan biri haline gelmişti. Gossip Girl, eğlendirme görevini yerine getirmiş gibi görünüyor.

    2007 ile 2012 yılları arasında yayınlanan ve iyi kötü yanlarıyla ilham olan Gossip Girl dizisi yeniden çekildi. Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan dizi, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından yüksek notlarla taçlandırılmasa da büyük bir popülerlik kazandı. Açıklamalara göre HBO Max, Gossip Girl yeniden çekiminin 2. sezonuna onay verdi.

    Yeni nesil Gossip Girl, Zoya Lott'un hikayeye giriş yapmasıyla başlıyor. Zoya, çalışkan öğrencimiz Julien Calloway'in üvey kardeşidir. Çok zaman geçmeden iki kız kardeş ile Obie arasında bir aşk üçgeni gelişir. Olay bir panseksüel olan Max Wolfe'un dahil olmasıyla iyice karışır. Gossip Girl'ün oyuncu kadrosunda Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay yer alıyor.

    Joshua Safran, Gossip Girl'ün showrunner'ı olarak görev alıyor. Safran aynı zamanda orijinal dizinin yürütücü yapımcısıydı. Gossip Girl, sezon arasına girmiş bulunuyor. 6. bölümü 12 Ağustos tarihinde yayınlanan dizi, Kasım ayında devam edecek. 2007 yapımı Gossip Girl daha genel izleyici kitlesine hitap ediyordu. Ama yeni Gossip Girl'de küfür, seks sahneleri, madde kullanımı gibi konulara açıkça yer veriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top