Hesabım
    What If...?'ten Sezon Ortası Fragmanı Yayınlandı

    Marvel dizisi What If...?'te neler oluyor?

    Marvel's What If...?'ten sezon ortası fragmanı paylaşıldı. Bugüne kadar 5 bölümü yayınlanan What If...?'ten geriye yalnızca 4 bölüm kaldığı resmi olarak açıklandı. Fragmanda ise Korg, Ultron, Doctor Strange, Iron Man, Tchalla, Thanos, Nick Fury daha birçok sevdiğimiz, sevmediğimiz ya da karakterlerinin tamamen değiştmesine tanıklık edeceğimiz kahramanı görüyoruz.

    Loki dizisiyle birlikte Marvel'ın alternatif zaman dilimlerinin olduğu ortaya çıkmıştı. What If...?'te ise evrene geniş bir şekilde göz atılıyor ve kahramanların farklı versiyonlarını izliyoruz. T'challa, Star Lord'un varisi oluyor. Iron Man zombiye dönüşüyor. Peggy Carter, Captain America oluyor. Korg'un ise dans ettiği görülüyor. Her ne kadar Iron Man gibi kahramanlar dizide yer alsa da Robert Downey Jr.Chris EvansScarlett JohanssonBrie LarsonElizabeth Olsen ve Tom Holland, What If...?'in seslendirme kadrosunda bulunuyor.

    Marvel, yakın zamanda WandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier ve Loki dizilerini izleyici karşısına çıkardı. Tüm diziler Disney+ üzerinden yayınlandı. Diziler büyük başarı yakaladı. Şimdilerde ise Hawkeye dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Loki dizisi ise ikinci sezonunu yapacak. What If...? Ağustos ayından bugüne yayın hayatına devam ediyor. Her Çarşamba günü yeni bölümler Disney+'a geliyor

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top