Hesabım
    Netflix Dizisi Locke & Key 2. Sezonundan Fragman!

    Locke & Key, tüm gizemine kaldığı yerden devam ediyor.

    Netflix'in beğenilen fantastik dizisi Locke & Key'den yeni bir fragman paylaşıldı. Dizi, 2. sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Joe Hill ve Gabriel Rodríguez'in grafik romanından uyarlanan Locke & Key, ilk sezondan daha ilgi çekici bir yol çizecekmiş gibi görünüyor. 

    Locke & Key'de şimdilerde The Flash'i hayata geçirmekle meşgul olan Andy Muschietti'nin imzası da bulunuyor. Dizide üç Locke kardeşi Connor Jessup, Emilia Jones ve Jackson Robert Scott canlandırıyor. Annelerine ise Darby Stanchfield hayat veriyor. İlk sezonda karşımıza Dodge adında şekil değiştiren şeytani bir yaratığın çıkmasıyla birlikte olaylar metafizik ile fantastik karışımı bir hal almıştı. 

    Carlton Cuse ve Meredith Averill'in yaratıcısı olduğu Locke & Key'in konusu ise şöyle: Babalarının öldürümesinden sonra Maine'deki eski evlerine dönen 3 kardeşin hikayesini anlatıyor. Kardeşler eve döndükten bir süre sonra, onlara birçok güç ve yetenek veren mucizevi anahtarları oldığunu fark ederler. Fakat bir şeytanın bu anahtarların peşinde olduğunu ve ona ulaşana kadar da durmayacağını henüz bilmiyorlardır.

    Locke & Key'in ikinci sezonu 22 Ekim tarihinde Netflix'teki yerini alacak. Ayrıca dizinin 3. sezonu için de geçtiğimiz yıl içerisinde onay verildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top