Hesabım
    Şahsiyet'in Meksika Uyarlaması HBO Max'te Yayınlanıyor

    Haluk Bilginer başrollü Şahsiyet, Meksika ekranlarına uyarlandı.

    Onur Saylak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve Hakan Günday'ın yaratıcı olarak görev aldığı Şahsiyet uyarlama dizisinin HBO Max'te yayınlanacağı açıklandı. Şahsiyet, Meksika'da ASESINO DEL OLVIDO adıyla uyarlanmıştı. Dizi, Ekim ayı içerisinde platformdaki yerini alacak.

    Haluk Bilginer'e Uluslararası Emmy Ödülü getiren Şahsiyet dizisi, geçtiğimiz yıllarda yurt dışına açılmıştı. Asesino Del Olvido adıyla bilinen Meksika uyarlaması, HBO Max'e satıldı. Dizinin başrolünde Damian Alcazar ve Paulina Gaitan bulunuyor. Asesino Del Olvido, Ay Yapım ile Viacom International Studios ortaklığında hayata geçirildi. Ernesto Contreras ve Jorge Michel Grau ise yönetmen koltuğuna geçti.

    Dizinin orijinal konusu ise şöyleydi: Agah, adli katip memurluğundan emekli olan bir adamdır. Beyoğlu'nda münzevi bir yaşam süren Agah'ın hayatı, kendisine alzheimer teşhisi konulmasıyla altüst olur. Tüm anılarını zamanla unutacak olmasının acısı karşısında büyük bir yıkıma uğrayan Agah, bir süre sonra bu durumun bir fırsat olduğunu fark eder. Agah, yıllardır ertelediği bir cinayeti işleminin tam zamanı olduğunu düşünür çünkü hastalığından dolayı işleyeceği suçu unutacak ve bundan dolayı vizdan azabı çekmeyecektir. Agah'ın aldığı bu karar sadece onun değil cinayet büro amiri olan Nevra'nın da hayatını etkileyecektir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top