Hesabım
    Netflix'in Popüler Dizisi "Sex Education" 3. Sezonundan Yeni Fragman

    Sex Education, 3. sezon prömiyerine hazır.

    Laurie Nunn'ın yaratıcısı olduğu ve Netflix'te yayınlanan Sex Education dizisi 3. sezonu için son hazırlıklarını tamamlıyor. Sex Education 3. sezon fragmanı resmi olarak yayınlandı. Dizinin yeni sezonu 17 Eylül'de izleyici karşısına çıkacak.

    Merakla beklenen Sex Education'ın 3. sezonunda Otis, sıradan ergenlik yaşamına devam ediyordur. Eric ve Adam, ilişkilerinde yeni bir aşamaya geçiş yapıyor, Jean ise bebeğini dünyaya getirmeyi bekliyordur. Bu yılın en önemli olaylarından biri ise Moordale High'ın yeni müdiresi Hope'tur. Hope, okulunu daha iyi bir hale getirmek için elinden geleni yapmayı planlıyordur. Yeni sezona yeni isimlerin katılacağı resmi olarak biliniyor. Jason Isaacs, Peter Groff olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    Sex Education'ın 3. sezon oyuncu kadrosunda Isaac'in yanı sıra Asa Butterfield, Gillian Anderson, Jemima Kirke, Emma Mackey, Ncuti GatwaConnor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar ve Jim Howick bulunuyor.

    Sex Education, yarın Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top