Hesabım
    Gain'in Yeni Dizisi "Orta! Kafa! Aşk!" Yolda!

    Mini dizi Orta! Kafa! Aşk!, 20 Eylül'de Gain'deki yerini alıyor.

    Futbol temalı bir aşk hikayesi olan Orta! Kafa! Aşk! mini dizisinin Eylül içerisinde izleyici karşısına çıkacağı resmi olarak duyuruldu. Gain dizisi Orta! Kafa! Aşk!, Semih ve Selin'in maç tadındaki romantik hikayesini anlatmaya hazırlanıyor.

    Su Kutlu ve Can Sipahi'nin başrolünü paylaştığı Orta! Kafa! Aşk!, yıldız oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle Gain ekranlarındaki yerini alacak. Dizi, tam olarak futbol temalı değil. Dizide maç spikerlerinin sunumuyla bir ilişkinin hikayesi gözler önüne serilecek. Semih ve Selin'in aşklarının başlangıcı, yaşadıkları olumlu ya da olumsuz tüm olaylar, flörtleri, ayrılıkları, kısaca her şey iki futbol yorumcusunun dilinden aktarılacak.

    Orta! Kafa! Aşk!'ta Semih ve Selin'in ilişkisini yılların deneyimli  futbol yorumcularını canlandıran Cengiz Bozkurt ve Engin Hepileri'nin sesinden dinleyeceğiz. Ayrıca Burak Kut, Metin Hara, Arda Türkmen ve Psikiyatr Dr. Bahar Tezcan gibi ilginç isimler dizi boyunca konuk olarak yerlerini alacaklar. Ayrıca Barış Kiralioğlu, Semih'in ev arkadaşı olarak karşımıza çıkacak. Orta! Kafa! Aşk! dizisini Çıplak dizisiyle büyük bir gündem yaratan Can Evrenol yönetti. 10 bölümden oluşan Orta! Kafa! Aşk!, 20 Eylül'de Gain'de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top