Hesabım
    Brooklyn Nine Nine, Efsanevi Finaliyle Sona Erdi

    Ekranların sevilen komedisi Brooklyn Nine Nine'a veda.

    NBC ekranlarının sevilen Amerikan komedisi Brooklyn Nine Nine, geçtiğimiz akşam yayınlanan iki bölümüyle finalini gerçekleştirdi. 1 saat süren finalin ardından duygu seliyle birlikte Brooklyn Nine Nine'a veda ettik. Böylece büyük bir hayran kitlesi bulunan 8 yıllık efsane sona ermiş oldu. -Dikkat, spoiler içerir.-

    Brooklyn Nine Nine, Kaptan Holt, Jake Peralta, Amy Sanchez, Charles Boyle, Rosa Diaz, Gina Linetti ve daha onlarca harika karakteriyle 8 sezon boyunca ekranlara gelmişti. Zamanla alıştığımız ve her bir karakterinin birer aile bireyi gibi olduğu Brooklyn Nine Nine, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümleriyle sona erdi. Finalde Jake Peralta'nın oğluna tam zamanlı bir baba olmak istemesi nedeniyle 99'dan ayrılmasına tanık olduk. Jake'in dedektif olmasıyla ilgili şüpheleri 7. sezon itibarıyla başlamıştı. Amy ise işteki yeni pozisyonuna başlamak üzeredir. Jake, 99'daki son gününü mükemmele çevirmeye niyetlidir.

    Ayrıca son bölümler, ekibin yeniden eksiksiz bir şekilde bir araya gelmesini sağladı. Gina Linetti'yi canlandıran Chelsea Peretti, bir süre önce diziden ayrılmıştı. Ama son bölümlerde yaşanan olaylar sonucu yeniden görme şansı yakaladık. Bu sırada Hitchcock, emekli olma kararı aldı. Holt, Jake ile ne kadar gurur duyduğunu sonunda tam olarak dile getirdi.

    Brooklyn Nine Nine'ın 8. sezonu, geçtiğimiz yıl Amerikan tarihine damgasını vuran bir olayın gerçekleşmesiyle şekillendi. Amerikan polisinin kasıtlı olarak George Floyd'u öldürmüş olması, tüm ülkeyi derinden etkilemiş ve ayaklanmaların çıkmasına neden olmuştu. Böylece Brooklyn Nine Nine 8. sezonunun baştan yazılmasına karar verilmişti. Dizinin oyuncu kadrosunda Andy Samberg'ün yanı sıra  Stephanie BeatrizJoe Lo TruglioMelissa FumeroAndre BraugherTerry Crews, Dirk Blocker, Joe McKinnon MillerChelsea PerettiMarc Evan JacksonJason Mantzoukas bulunuyordu.

    Brooklyn Nine Nine, NBC'nin yanı sıra Netflix üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top