Hesabım
    You'nun 3. Sezonundan Yepyeni Fragman!

    Netflix'in sevilen gerilim dizisi You'dan yeni bir fragman geldi.

    Netflix'in sevilen dizisi You'nun 3. sezonunda Joe ve Love'ın bir bebeğinin olmasını izleyeceğiz. You 3. sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Fragmanda gördüğümüz üzere Joe ve Love, banliyöde zor zamanlardan geçecekler. Birbirlerine kişilik olarak çok yakıştığını düşündüğümüz çiftimiz, ölüm onları ayırana dek yeni heyecanlar yaşamaya devam edecekler.

    You'nun yeni fragmanında, Joe ve Love'ın bebekleriyle birlikte kurdukları sıradan yaşama tanıklık ediyoruz. Tabii bu durum çok uzun sürmeyecektir. Joe, eski alışkanlıklarına geri dönerek komşularına aşık olacaktır. İkilinin evliliği parçalanma yoluna gidecek, ancak yine de bir arada kalmaya çalışacaklardır.

    Dizinin ilk sezon konusu şöyleydi: Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe'nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

    You'nun yeni sezonunda Shalita GrantScott SpeedmanTravis Van Winkle gibi isimler Penn Badgley ve Victoria Pedretti'ye eşlik edecek. You 3. sezon, 15 Ekim tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top