Hesabım
    HBO Max'in Yeni Sezonundan Tanıtım Yayınlandı

    HBO Max, dopdolu bir bir dönemin vaadini veriyor.

    HBO Max yeni sezonuna dopdolu bir açılış ile başlayacak gibi görünüyor. Platformda sezon boyunca yayınlanacak olan diziler için bir teaser videosu paylaşıldı. Videoda Euphoria'dan Succession'a Curb Your Enthusiasm'dan Insecure'a, The Sex Lives of Collage Girls'den And Just Like That'e, Gossip Girl'den Peacemaker'a birçok dizi izleyeceğiz. Ayrıca platformun filmleri arasında King Richard, Dune ve The Matrix Resurrections yer alacak.

    Ekranların en gerçekçi, yaratıcı, sınır tanımayan dizilerine imzasını atan HBO'nun WarnerMedia ortaklığıyla hayata geçirilen platformu HBO Max'in yeni sezon programından yepyeni bir video paylaşıldı. Heyecana neden olan videoda Sex and The City'nin devam dizisi And Just Like That'in birkaç saniyelik görüntüsünde yıllar sonra Carrie ve Mr. Big'i gördük. The Matrix Resurrections ile heyecanlandık ve Dune ile, Dune'un film ya da dizi olarak hayata geçirilemez bir eser olduğu dönemini tamamen kapattık.

    HBO Max'te de yayınlanacak olan Succession'ın 3. sezonu bir süredir merakla bekleniyordu. Teaser'da diziden bir kesit görebiliyoruz. Yakında tüm dizi ve filmler platformdaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top