Hesabım
    Netflix, Virgin River'a 2 Sezon Onayı Birden Verdi

    Virgin River, izleyici karşısına çıkmaya iki yıl daha devam edecek.

    Netflix'in romantik dizilerinden biri olan Virgin River'ın hayranları için iyi haber geldi. Açıklamalara göre Virgin River, iki yıl daha Netflix'te izleyici karşısında olacak. Şirket, Virgin River'ın iki yeni sezonu için resmi onayı verdi.

    Robyn Carr'ın kitaplarından uyarlanarak ekrana aktarılan Virgin River, 2019 yılından bugüne devam ediyor. Şimdiye kadar 3 sezonu yayınlanan dizi, 2 sezon onayı daha aldı. Sue Tenney'nin yaratıcısı olduğu Virgin River, Jack ve Melinda'nın dramatik hikayesini anlatıyor. Dizide Jack'e Martin Henderson, Melinda'ya ise Alexandra Breckenridge hayat veriyor.

    Netflix'in Virgin River'a yeni sezon onayları vermesinin ardında bir nedeni var. Dizi 3. sezonuyla Temmuz ayı içerisinde yurt dışında en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı. Hatta açıklamalara göre Never Have I Ever'ın kırdığı 600 milyonluk izlenme rekorunu ikiye katladı.

    Dizinin konusu ise şöyle: Virgin River, sakin bir yaşam için uzak bir Kaliforniya kasabasına taşınan Melinda Monroe’nin hikayesini işliyor. Yeni bir sayfa açmaya karar veren Melinda, kasaba hayatının beklediği kadar basit olmadığını keşfedecektir. 

    Virgin River'ın oyuncu kadrosunda Breckenridge ve Henderson'ın yanı sıra Daniel Gillies, Colin Lawrence, Jenny Cooper, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth ve Zibby Allen yer alıyor. 4. ve 5. sezonun 10'ar bölümden oluşması bekleniyor. İlk 3 sezon Netflix üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top