Hesabım
    Queen's Gambit'in 2. Sezonu Olmayacak

    Beth Harmon geri dönmüyor.

    Anya Taylor Joy'un başrolünde yer aldığı The Queen's Gambit'in devamının gelmeyeceği açıklandı. Dizinin yürütücü yapımcıları Scott Frank ve William Horberg, The Queen's Gambit'in 2. sezonunun olmayacağından bahsetti. 

    Deadline'a konuşan Scott Frank ve Williams Horberg, online bir panelde Queen's Gambit hakkında şu sözleri sarf etti: "Anlatmamız gereken hikayeyi aktarmışız gibi hissediyorum. Ve farklı bir şekilde ifade etmem gerekirse, daha fazla şey anlatırsak zaten anlatmış olduğumuz hikayeyi mahvedeceğimizden korkuyorum." Ancak ikili, Anya Taylor Joy ile başka bir projede çalışacaklarına dair garanti verdi.

    Walter Tevis’in 1983 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan The Queen’s Gambit, Soğuk Savaş döneminde geçen bir hikayeyi işliyor. Dünyanın en iyi satranç oyuncularından biri olan Beth Harmon’ın hayatına odaklanılan dizinin başrolünü Anya Taylor-Joy üstleniyor. Ailesini kaybetmesinin ardından kurum tarafından büyütülen Beth, burada çalışan bir görevliden satranç oynamayı öğrenir. Satranç'ta olağanüstü bir yetenek sergileyen Beth, önüne çıkan tüm rakipleri yenmeyi başarır.

    The Queen's Gambit, Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri oldu. Dünya çapında 62 milyon kullanıcı diziyi izledi. Şimdilerde Anya Taylor Joy, Nosferatu, The Menu, Furiosa Last Night in Soho gibi yapımlarla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top