Hesabım
    Netflix Yapımı My Unorthodox Life'a 2. Sezon Geliyor!

    My Unorthodox Life kaldığı yerden devam ediyor.

    Temmuz ayı içerisinde yayın hayatına başlayan My Unorthodox Life'a 2. sezonun geleceği resmi olarak duyuruldu. Netflix'te yayınlanan ve bir show programı olan My Unorthodox Life, Ortodoks Yahudi kesiminin hikayesini anlatıyor.

    My Unorthodox Life, katı bir Ortodoks-Musevi cemaatinin eski üyesi ve Elite World Group CEO'su olan moda devi Julia Haart'ın kişisel ve profesyonel hayatına odaklanıyor. İlk sezonda Ortodoks Yahudi cemaatine mensup birinin moda sektörüne atılmasının garip yönlerini görmüştük. Hangi ayakkabının önce bağlanması gerektiğine kadar detaylara önem verilen bir mezhebin konu edinilmesi tepkilere yol açmıştı.

    Yahudi cemaati, My Unorthodox Life'a tepki göstermekten geri kalmadı. Keeping Up with the Kardashians benzeri bir reality programı olan My Unorthodox Life, Julia Haart'ın yanı sıra kocası Silvio Scaglia Haart ve hala nasıl yaşamaları gerektiğini çözmeye çalışan çocuklarına odaklanıyor. Show programının yürütücü yapımcıları arasında Jeff Jenkins, Ross Weintraub, Reinout Oerlemans ve Haart bulunuyor. 

    My Unorthodox Life'ın ilk sezonu 9 bölümüyle birlikte Netflix üzerinden izlenebiliyor. 2. sezonun yayın tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top