Hesabım
    "Silent Hill"e Devam Filmi Geliyor

    Konami, orijinal yönetmen Christophe Gans'ın imzasını taşıyan yeni bir Silent Hill filminin geliştirildiğini doğruladı.

    Metropolitan FilmExport

    Oyun devi Konami, yeni bir Silent Hill filminin geliştirildiğini resmi olarak doğruladı. Konami'nin Silent Hill serisi, 1999'da, yazar Harry Mason'ın gizemli bir kasabada evlatlık kızını ararken takip ettiği, aynı adı taşıyan hayatta kalma video oyunuyla başladı. Çok beğenilen ilk oyunu takip eden oyunlar, cehennemi aratmayan Silent Hill kasabasını ziyaret eden farklı karakterlere odaklandı.

    Oyunların büyük başarısının ardından "Silent Hill" 2006 yılında yazar/yönetmen Christophe Gans tarafından beyaz perdeye uyarlandı. Çoğunlukla olumsuz eleştiriler almasına rağmen, film etkileyici görselleriyle dikkat çekti ve gişede başarıya ulaştı. 2012'de M.J. Bassett'in yazıp yönettiği devam filmi "Silent Hill: Revelation" geldi. Silent Hill 3 video oyununa dayanan film korkunç eleştiriler aldı, ancak yine de gişede bir miktar başarı buldu.

    Film serisi, Gans'ın yeni bir Silent Hill filmi üzerinde çalıştığını açıkladığı bu yılın başlarına kadar neredeyse on yıl boyunca hareketsiz kaldı. Filmin geleceği belirsizliğini korurken Konami, "Return to Silent Hill" adlı yeni bir devam filminin geliştirilmekte olduğunu ve orijinal yönetmen Gans'ın geri döndüğünü resmen açıkladı.

    Silent Hill 2 video oyunun hikayesinden uyarlanacak olan film bir psikolojik korku filmi olacak. 2001 tarihli oyunda, ölmüş karısından aldığı mektup üzerine Silent Hill kasabasına gidip onu arayan James Sunderland adlı bir adam ölümün gerçek doğasını keşfediyor. Filmin oyunun doğasına oldukça uygun ama aynı zamanda modern olacağı belirtiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top