Hesabım
    "Prestij Meselesi"nden Prestijli Afiş!

    Mahsun Kırmızıgül’ün merakla beklenen filminin tanıtım afişi yayınlandı.

    .

    Mahsun Kırmızıgül'ün yeniden yönetmen koltuğuna döndüğü merakla beklenen projesi "Prestij Meselesi"nin ilk tanıtım afişi yayınlandı. Çekimleri devam eden filmin ilk afişinde Özcan Deniz, Haluk Levent, Mahsun Kırmızıgül ve Hilmi Topaloğlu’nun kalpten kalbe giden o yola çıkışlarının gerçek hikayesi notuyla birlikte dörtlünün silüeti yer alıyor.

    Kırmızıgül’ün uzun zamandır hazırlığını yaptığı "Prestij Meselesi" filmi, 1992 - 1993 yıllarında geçecek ve efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik şirketini kurduğu dönem anlatılacak. Film, ilgi çeken hikayesiyle olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da ses getirmeye hazırlanıyor.

    Filmde Hilmi Topaloğluna Engin Hepileri hayat verirken, Mahsun Kırmızıgül'ü oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. Özcan Deniz ve Haluk Levent'in gençliklerine kimin hayat vereceği ise şimdilik belli değil ve büyük bir merak konusu olmayı sürdürüyor. Filmin kadrosunda ayrıca Şebnem Bozoklu, Eser Yenenler, Biran Damla Yılmaz, Melisa Döngel, Erkan Petekkaya ve Erdal Özyağcılar yer alıyor.

    Yılın en iddialı filmi Prestij Meselesi 3 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top