Hesabım
    Damon Lindelof'un "Star Wars" Filmi Yönetmenini Buldu

    "Lost" ve "The Leftovers" gibi dizilerin yaratıcısı Damon Lindelof'tan yeni bir Star Wars filmi geliyor...

    Disney

    Geçtiğimiz Mart ayında Damon Lindelof'un bir Star Wars filmi üstünde çalışmaya başladığı ortaya çıkmıştı. Geliştirme aşamasındaki projenin henüz senaryosu bile yazılmadı fakat görünüşe göre filmin yönetmeni bulundu.

    Filmin yönetmenliğini yapması için, Disney+'ın Ms. Marvel dizisinin iki bölümünü yöneten, 2012 ve 2016 yıllarında kısa belgeselleriyle Oscar Ödülü'ne layık görülen Sharmeen Obaid-Chinoy ile görüşülüyor. Lindelof ise yapımcılığı üstlenmesinin yanı sıra filminin senaryosunun iki yazarından biri olacak, fakat diğer yazarın kim olacağı henüz belli değil.

    Lost, Leftovers, Watchmen gibi dizilerin Emmy ödüllü yaratıcısı Damon Lindelof, Star Trek Into Darkness, Hunt ve World War Z gibi filmlerin hem senaristliğini hem de yapımcılığını üstlendi. Lindelof, şaşırtıcı ve gizemli hikaye anlatımı, geniş oyuncu kadroları ve benzersiz hikaye yapılarıyla Star Wars serisine eşsiz katıklarda bulunabilecek bir isim olarak değerlendiriliyor.

    Henüz isimsiz olan bu Star Wars filmi, şu anda Lucasfilm'de geliştirme aşamasında olan tek sinema filmi. Star Wars evreni bir süredir Disney+'ta yayınlanan "Obi Wan Kenobi", "The Book of Boba Fett", "Andor" gibi dizilerle genişlemeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top