Hesabım
    Cem Yılmaz "Ayzek ile Bir Gece" Fimi İçin Sete Çıktı

    Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Ayzek ile Bir Gece"nin çekimleri başladı.

    Beyazperde

    Cem Yılmaz'ın 2019 yapımı "Karakomik Filmler: 2 Arada"da filminde canlandırdığı Ayzek karaterine odaklanan yeni filminin çekimleri başladı. Netflix'te yayınlanacak olan "Ayzek ile Bir Gece"de Cem Yılmaz'a Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Celal Kadri Kınoğlu, Bülent Şakrak, Özge Özberk, Tülin Özen ve Ahsen Eroğlu eşlik ediyor.

    Filmin ilk duyurusunu geçtiğimiz Haziran ayının başında Instagram hesabından yapan Cem Yılmaz, "Ayzek in çalıştıgı feribot hattı biz filmi çektikten 3 ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu. Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz." ifadelerine yer vermişti. Dolayısıyla filmin konusu hakkındaki detaylar belli olmasa da "Ayzek ile Bir Gece"nin "Karakomik Filmler: 2 Arada"dan sonraki bir dönemi anlatacağını biliyoruz.

    Cem Yılmaz'ın senaryolarını kaleme aldığı ve yönettiği, toplamda 4 filmden oluşan Karakomik Filmler serisi 2019 ve 2020 yılında seyirciyle buluşmuş ancak gişede büyük bir başarı gösteremeyerek izleyenlerden karışık eleştiriler almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top