Hesabım
    Joaquin Phoenix ve Rooney Mara, Pawel Pawlikowski’nin Yeni Filmi İçin Bir Araya Geliyor

    "The Island" adlı gerilim filminin çekimleri 2023'te başlayacak.

    Beyazperde

    "Ida" ve "Cold War" gibi filmlerle tanınan Oscar Adayı yönetmen Pawel Pawlikowski'nin dramatik gerilim filmi "The Island"da başrolleri Joaquin Phoenix ve Rooney Mara'nın üstleneceği açıklandı. İlhamını gerçek hayatta yaşanan olaylardan alan film, 1930'lu yıllarda kendi özel cennetlerinde yaşamak için uzak bir adaya yerleşen bir çiftin hayatını anlatacak.

    Yatıyla adanın yakınlarından geçen bir milyoner, bu çiftin magazin gazetelerine konu olmasına neden olur ve devamında kendini beğenmiş bir kontesin iki sevgilisiyle ortaya çıkmasına ve adada lüks bir otel inşa etme planlarına yol açar. Kontes ve Amerikalı çift arasında psikolojik savaş başlarken, adaya gelenler arasında cinsel sadakatsizlik, ihanet ve sonunda cinayete varan çatışmalar yaşanır.

    Pawlikowski'nin yazacağı ve yöneteceği filmin yapımcılığını Apocalypso Pictures ve Brightstar için Tanya Seghatchian ve John Woodward üstlenecek. Filmin çekimleri 2023 yılında başlayacak.

    2017 yılından beri birlikte olan ve 2020 yılında ilk çocuklarını kucaklarına alan Joaquin Phoenix ve Rooney Mara çifti, 2013 yapımı "Her" ve 2018 yapımı "Mary Magdalene" filmlerinde de birlikte rol aldılar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top