Hesabım
    Selçuk Aydemir'in "Mahalleden Arkadaşlar" Filminden Yeni Fragman!

    Nurgül Yeşilçay, Alper Kul, Murat Akkoyunlu gibi isimlerin yer aldığı film, 4 Kasım'da sinemalarda!

    "Çalgı Çengi", "Düğün Dernek" gibi filmlerle ve "İşler Güçler", "Kardeş Payı" dizileriyle tanınan Selçuk Aydemir'in 2015 yılında yayımlanan aynı isimli kitabından uyarladığı "Mahalleden Arkadaşlar" izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

    Selçuk Aydemir tarafından yazılıp yönetilen "Mahalleden Arkadaşlar"ın yapımcılığını Murat Cemcir ve TR 40 33 Productions üstlendi. 1990'lı yılların samimi mahalle ortamını afacan, cin fikirli bir çocuğun gözünden anlatan filmin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Alper Kul, Murat Akkoyunlu, Esat Polat Güler, Şahin Kendirci ve Yılmaz Gruda gibi isimler yer alıyor.

    Çekimleri üç yıl önce tamamlanan ve ilk olarak 2020'de vizyona girmesi planlanan filmin vizyon tarihi, COVID-19 pandemisi nedeniyle birkaç kez ertelendi. Uzun süredir merakla beklenen "Mahalleden Arkadaşlar" 4 Kasım'dan itibaren sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak.

    Aydemir'in kendi çocukluğundan esinlenerek kaleme aldığı hikayenin beyaz perde uyarlamasında Nurgül Yeşilçay annesini, Alper Kul ise babasını canlandırıyor. "Olanlar Oldu", "Can Dostlar" gibi filmlerle sinemaya adım atan Esat Polat Güler ise Aydemir'in çocukluğuna hayat veriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top