Hesabım
    Dwayne Johnson, Henry Cavill'in Superman Olarak Dönmesi İçin Yıllarca Uğraşmış

    "Black Adam" ile DC Evreni'ne adım atan Dwayne Johnson, Superman'in dönüşünün arka planında neler yaşandığını anlattı.

    .

    Henry Cavill, DC evrenine dönüşünü resmileştirmek için dün sosyal medyada bir video paylaştı ve uzun yıllar süren spekülasyon ve belirsizlikten sonra Superman rolünü yeniden canlandıracağını duyurdu. DC Genişletilmiş Evrenin en yeni üyesi Dwayne Johnson, Cavill'in videosunu paylaşarak oyuncunun geri dönüşünü kutladı.

    Johnson, Twitter gönderisinde, Cavill'in DC'nin en güçlü kahramanı olarak geri dönüşü üstünde yıllardır çalışıldığını ve yapımcılar Dany Garcia ve Hiram Garcia'nın yanı sıra bizzat kendisinin de bunun gerçekleşmesi için savaştığını açıkladı.

    Stüdyo ile aralarındaki pazarlık ilerledikçe "'hayır' cevabının bir seçenek olmadığını" belirten Johnson, "DC Genişletilmiş Evreni'mizi dünyanın en büyük süper kahramanı olmadan inşa edemeyiz" diye ekledi. Dwayne Johnson'ın tweet'i, "hayranların her zaman önce geleceğini" söyleyerek, "Black Adam"ı sevmeyen eleştirmenlere bir mesaj da gönderiyor.

    Henry Cavill'in Superman kostümünü yeniden giyecek olması, DC Film departmanının başına James Gunn ve Peter Safran'ın getirilmesi gibi atılımlarla, DC Genişletilmiş Evreni şansını bir kez daha deneyecek. "Justice League" gibi beklentilerin altında kalan yapımlardan sonra DC hayranları sevdikleri kahramanların beyaz perdede yeniden yükselişini izlemek için sabırsızlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top