Hesabım
    Hugh Jackman'ın Başrolü Üstlendiği "The Son"dan Yeni Fragman Yayınlandı

    Filmde Hugh Jackman'ın yanı sıra Vanessa Kirby, LauraDern ve Anthony Hopkins rol alıyor.

    2020 tarihli ilk filmi "The Father" ile dikkatleri üzerine çeken Florian Zeller'dan yeni bir aile dramı geliyor. Zeller'ın tıpkı "The Father" gibi kendi oyunundan uyarladığı "The Son" filminde Hugh Jackman, çekişmeli bir boşanmanın ardından oğluyla yeniden bağ kurmaya çalışan bir baba rolünde izleyici karşısına çıkacak.

    Boşandıktan sonra yeni eşiyle (Vanessa Kirby) birlikte yeni bir hayata başlayan Peter, bu hayatın telaşları ve oğlu Nicholas'ın (Zen McGrath) problemleri arasında ikiye bölünür. Eski karısı Katie'den (Laura Dern) ayrılmasının yeni bir başlangıç ​​olacağından emindir ancak oğlu davranış sorunları sergilemeye başladıktan sonra kendisini ve eylemlerini sorgulamaya başlar. Peter, oğluyla kendi ilişkisini düzeltmeye çalışırken kendi babasıyla olan geçmişini de gözden geçirmek zorundadır...

    Yıldızlarla dolu filme, Hans Zimmer'ın müziği eşliğinde yürek burkan bir bakış sunan fragman, Nicholas ve Peter'ın ikili mücadelesinin yanı sıra çaba ve sevgiye rağmen travmanın nesiller boyunca nasıl sürdüğünü gösteriyor.

    Fragmanda ayrıca Anthony Hopkins'in karakteri de yer alıyor. "The Father"da başrolü üstlenen Anthony Hopkins, kariyerinin ikinci En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanmıştı. Hopkins "The Son"da aynı karakterin daha genç bir dönemine hayat verecek.

    "The Son" 17 Şubat 2023'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top