Hesabım
    Berkun Oya İmzalı "Cici"nin Özel Gösterimi Oyuncuların Katılımıyla Gerçekleşti

    "Cici" bugünden itibaren Netflix'te!

    Netflix Türkiye

    Netflix'in Berkun Oya imzalı yeni filmi "Cici"nin basın mensuplarına özel ön gösterimi dün gece Soho House’ta gerçekleşti. Gösterime basın mensuplarının yanı sıra filmin yönetmeni Berkun Oya ve oyuncu kadrosundaki isimlerden Aslı Işık, Ayça Bingöl, Fatih Artman, İncinur Daşdemir, Muttalip Müjdeci, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Şevval Balkan katıldı.

    Zengin oyuncu kadrosunda ayrıca Funda Eryiğit ve Yılmaz Erdoğan'ın da yer aldığı "Cici", acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir ailenin yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşmasını konu alıyor.

    Senaristliğini ve yönetmenliğini "Bir Başkadır" dizisiyle dikkat çeken Berkun Oya’nın üstlendiği filmin konusu kısaca şöyle: 1980'li yıllarda İç Anadolu'da yaşayan bir aile, acı bir kayıp yaşadıktan sonra, yıllarca yaşadıkları yerden ayrılıp, şehre göç etmeye karar verir. Aradan geçen 30 yılın ardından, geçmişin izlerini taşıyan çiftlik evine geri döndüklerinde bastırılmış duygular ve sırlar ortaya çıktıkça eski yaralar da yeniden açılır. Aile şimdi yıllarca üstü kapalı duran gerçeklerle yüzleşmek zorundadır...

    "Cici" bugünden itibaren Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top