Hesabım
    "Müstakbel Damat" Ekibi Gripin Grubuyla Stüdyoda!

    "Müstakbel Damat" filminin şarkısı Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu tarafından seslendirildi.

    11 Kasım’da sinemalarda olacak olan yılın aile komedisi "Müstakbel Damat" filminin keyifli basın toplantısından sonra bir sürpriz de filmin müziğinden geldi. Çekimleri Kıbrıs’ta gerçekleşen filminin soundtrack şarkısı "Dillirga" Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu tarafından seslendirildi.

    "Önce Birol'a sonra aranjeye güveniyoruz"

    Pervasız Film

    Kıbrıs’ta yaşanan bir kız isteme hikayesini konu alan aile komedisi "Müstakbel Damat" filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hande Soral, Erdal Özyağcılar, Ayça Erturan, Nilgün Kasapbaşoğlu, Aykut Taşkın, Suat Sungur, Ahu Sungur ve Serdar Fırat şarkıyı söyledikten sonra “Önce Birol’a sonra aranjeye güveniyoruz,” dedi. Şarkıyı söylerken, usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın koçluğunu kendisi gibi oyuncu olan Ahu Sungur yaptı . Özyağcılar; “Ahu’nun kulağının çok iyi olduğunu yakaladım ve durumdan faydalandım” dedi.

    Pervasız Film

    Yapımcılığını Pervasız Yapım'ın, yönetmenliğini İlker Ayrık'ın üstlendiği "Müstakbel Damat"ın konusu kısaca şöyle: Sema ile Hasan evlenme planları yapan bir çiftir. Bunu için harekete geçen Hasan, Kıbrıslı bir ailenin kızı olan Sema'yı istemek için İstanbul''dan Kıbrıs'a doğru yola koyulur. Ancak damat adayı Hasan'ın Kıbrıs'a ayak basması, huzur dolu ada hayatının alt üst olmasına neden olur. Bu zamana kadar adada sakin bir yaşam süren aile, telaşlanınca ortalığını birbirine katan bir adam olan Hasan yüzünden birbirinden tuhaf durumlarla karşı karşıya kalır...

    "Müstakbel Damat" 11 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top