Hesabım
    Gökhan Özoğuz Başrollü "Kendi Yolumda"dan İlk Fragman!

    Ömer Faruk Sorak imzalı Kendi Yolumda sonunda sinemalarda geliyor!

    Çekimlerin başladığı haberini 2019'da aldığımız Athena grubuyla büyük bir başarıya sahip olan Gökhan Özoğuz'un başrolünde yer aldığı Kendi Yolumda" isimli komedi türündeki filmden sonunda ilk fragman geldi!

    Yıllar önce "O Şimdi Mahkum" ve "O Şimdi Asker" ve "Tramvay" filmlerinde rol alarak sinemada deneyim elde eden Gökhan Özoğuz, bu kez başrolünde yer aldığı "Kendi Yolumda" isimli filmle karşımıza çıkıyor. Filmde Gökhan Özoğuz'a Ufak Tefek Cinayetler'in başarılı oyuncusu Gökçe Bahadır eşlik ediyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda Tamer Levent, Okan Çabalar, Erkan Can, Ferit Aktuğ, Çağatay Aras, Suzan Aksoy, Tuncer SalmanÖzkan Ayalp ve Hakan Özoğuz gibi isimler yer alırken Şebnem Bozoklu ve Ferdi Sancar da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

    Filmin konusu şöyle; Gökhan Özoğuz’un arabası, Adana’nın kenar bir mahallesinde bozulur. Gittiği tamircide, babasıyla birlikte çalışan ve aslında müzisyen olmak isteyen, ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile karşılaşır. Ömer Ali, Gökhan’a telefonuna kayıt ettiği şarkısını dinletir. Gökhan şarkıyı beğenir ve işin peşini bırakmamasını söyler. Baskıcı bir babaya sahip olan genç tamirci, Gökhan’a; “Sen de benim gibi bir aileye, benim doğduğum coğrafyada doğsaydın, Athena olabilir miydin?” sorusunu yöneltir. Gökhan, Ömer Ali’nin sorusundan etkilenmiştir. Arabanın tamirini beklerken uykuya dalar. Filmin devamını, Gökhan’ın kendini Adana’nın zorlu mahallelerinde büyüyen bir tamirci çırağı olarak gördüğü; eğlenceli, romantik, müzik ve aksiyonla dolu rüyasından izleriz.

    Dramedi türündeki Kendi Yolumda, 25 Kasım tarihinde sinemalarda yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top