Hesabım
    Robert De Niro'lu Aksiyon Filmi "Savage Salvation"dan İlk Fragman!

    Filmde Robert De Niro'ya John Malkovich ve Jack Huston eşlik ediyor.

    Yapımcılıktan yönetmenliğe geçen Randall Emmett'in ikinci uzun metraj filmi olan "Savage Salvation"dan ilk fragman yayınlandı. Robert De Niro filmde, intikam peşinde koşan bir kanunsuzu durdurmaya çalışan bir kasaba şerifine hayat veriyor.

    Shelby John (Jack Huston), nişanlısıyla arasını düzeltmek ve evlenmek ister. Abisi Peter'ın (John Malkovich) yardımıyla uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için çabalayan Shelby, nişanlısı uyuşturucu satıcıları tarafından öldürüldükten sonra intikam yemini eder. Ancak tüm kasabayı kan gölüne çevirmeden önce şerifin onu durdurması gerekmektedir..

    Randall Emmett, daha önce Robert De Niro'nun "The Irishman", "Heist", "The War With Grandpa" gibi bir çok projesinde yapımcılığı üstlendi. Emmett'in, başrollerini Bruce Willis ve Megan Fox'un üstlendiği 2021 tarihli ilk filmi "Midnight in the Switchgrass" eleştirmenlerden ve izleyicilerden geçer not alamamıştı.

    "Savage Salvation" filminin oyuncu kadrosundaki yıldız isimlere Willa Fitzgerald, Dale Dickey, Lindsay Pulsipher, Winter Ave Zoli ve ilk oyunculuk denemesini gerçekleştiren rapçi Quavo eşlik ediyor. Film, 2 Aralık'ta dijital olarak yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top