Hesabım
    "Müjdemi İsterim" Seyirciyi Güldürmeye Fragmandan Başladı!

    "Müjdemi İsterim" 18 Kasım'da tüm Türkiye'de sinemalarda!

    Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği; sezonun merak uyandıran yerli komedisi "Müjdemi İsterim"in merakla beklenen fragmanı seyirciyle buluştu!

    Oyuncu kadrosu ile öne çıkan ve ikisi de birbirinden yetenekli ve komik başrol oyuncuları ile dikkat çeken "Müjdemi İsterim", sezonun en iddialı yerli yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sinemamızın en çok bilet kesen oyuncularının başında gelen ve her projesi ile komedideki farklı bir yönünü ortaya koyan Ahmet Kural, bu kez kariyerinde ilk kez bir kadın partnerle komedi ortaklığına imza atıyor.

    Ahmet Kural’ın karşısında son yıllarda komedi yeteneği ile Türkiye’nin kalbinde taht kuran bir isim Ecem Erkek var. Televizyon ve sosyal medyada yakaladığı çıkışı, başarılı oyunculuğu ve yeteneğiyle bir üst seviyeye taşıyan Ecem Erkek, sinemadaki ilk başrolünde seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor. Filmde ikiliye usta oyuncular Mehmet Özgür ve İlker Aksum eşlik ediyor.

    Setteki ve kamera önündeki uyumu ile dikkat çekecek Ahmet Kural ve Ecem Erkek, "Müjdemi İsterim"de çok farklı hayatlardan gelen ve bir yanlış anlaşılma sonucu cinayetle suçlanmaları sonucu mecburi bir kader ortaklığına giren Bulut ve Müjde’yi canlandırıyor. İkilinin masumiyetlerini kanıtlamak için giriştikleri macerada sırasında yaşadıkları atışmalar ve diyaloglar sinema salonlarında kahkaha attıracak.

    Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, senaryosunu Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı’nın kaleme aldığı neşe dolu komedi filmi "Müjdemi İsterim", suçu üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin eğlenceli hikayesini anlatıyor.

    "Müjdemi İsterim" 18 Kasım’da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top