Hesabım
    "Black Adam"ın Amerika Gişesindeki Liderliği Sürüyor

    Dwayne Johnson'lı DC filmi ikinci haftasında da gişenin zirvesinde...

    Warner Bros.

    DC Comics uyarlaması "Black Adam" vizyondaki ikinci haftasında 27.7 milyon dolar kazanarak Amerika gişesinin ilk sırasındaki yerini korudu. 67 milyon dolarlık gişe hasılatıyla açılış yapan filmin ikinci haftadaki kazancı %59 oranında düştü. Bu Dwayne Johnson'ın kariyerindeki en büyük ikinci hafta düşüşlerinden biri ama süper kahraman filmleri açısından değerlendirildiğinde çok kötü değil, örneğin Marvel'ın son filmi "Thor: Love and Thunder" ikinci haftasında %68 düşüş yaşamıştı.

    Amerika gişesinin ikinci sırasında, geçen hafta olduğu gibi "Ticket to Paradise" (Cennete Bilet) var. Başrollerini Julia Roberts ve George Clooney'nin üstlendiği romantik komedi, %39'luk bir düşüş yaşayarak 10 milyon dolar hasılat etti.

    Korku filmi "Prey for the Devil" (Şeytan Kapanı) 7 milyon dolar hasılat ile gişenin üçüncü sırasında açılış yaptı. "Prey for the Devil"in gişedeki en büyük rakibi ve son dönemlerin en başarılı korku filmlerinden biri olan "Smile" (Gülümse) ise 5 milyon dolar ile gişenin dördüncü sırasında yer alıyor. Vizyondaki beşinci haftasında filmin toplam hasılatı 92.4 milyon dolara ulaştı.

    Amerika gişesinin ilk beşini kapatan film yine bir korku filmi oldu. "Cadılar Bayramı Sona Eriyor", vizyondaki üçüncü hafta sonunda 3.8 milyon dolar hasılat elde ederek filmin toplam kazancını 60 milyon dolara ulaştırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top