Hesabım
    Guy Ritchie'nin Türkiye'de Çekilecek Filminde Henry Cavill Başrolde!

    "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" adlı film İkinci Dünya Savaşı'ndaki bir casus organizasyonunu anlatıyor.

    .

    Guy Ritchie'nin İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir casusluk hikayesini anlatacağı yeni filmi "The Ministry of Ungentlemanly Warfare"de başrolleri Henry Cavill ve Eiza González üstlenecek. Filmin prodüksiyonu önümüzdeki Ocak ayında Türkiye'de başlayacak.

    Gerçek olaylardan esinlenen film, dönemin Birleşik Krallık Başbakanı Winston Churchill ve James Bond'un yaratıcısı Ian Fleming tarafından yaratılan gizli bir İkinci Dünya Savaşı organizasyonunu anlatacak. Gizli ekibin Nazilere karşı alışılmadık ve tamamen "centilmenliğe aykırı" savaş teknikleri savaşın gidişatını değiştirmeye yardımcı oldu ve kısmen modern Black Ops birimini doğurdu.

    Filmin, savaş muhabiri ve askeri tarihçi Damien Lewis'in popüler kitabına dayanan senaryosunu Guy Ritchie ve Arash Amel kaleme aldı. Şu anda Paramount Pictures'ta geliştirme aşamasında olan "The Ministry of Ungentlemanly Warfare"in yapımcılığını ise Jerry Bruckheimer üstleniyor.

    Yakın zamanda Superman rolüne geri döndüğünü ve Witcher dizisinden ayrıldığını açıklayan Henry Cavill filmde, bu gizli organizasyonun liderini oynayacak. "Baby Driver", "Godzilla vs. Kong" gibi filmerle tanınan Eiza Gonzalez ise olağanüstü yeteneklere sahip bir askeri keskin nişancıya hayat verecek. Bir sürü renkli karaktere sahip olan filmin potansiyel bir serinin ilk halkası olarak tasarlandığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top