Hesabım
    "Venom 3" Yönetmenini Buldu

    İlk iki filmin senaryosunu yazan Kelly Marcel, 3. filmde yönetmenliği de üstleniyor.

    Sony Pictures

    Sony'nin Spider-Man evrenini genişletmek için "Venom" ile başladığı yolculuk, "Morbius", "Madam Web", "Kraven the Hunter" gibi filmlerle genişlerken, Venom 3. solo filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Tom Hardy'nin başrolünü üstlendiği "Venom 3"te yönetmenliği, ilk kez yönetmenlik yapacak olan Kelly Marcel üstlenecek. İlk filmin senaristlerinden biri olan Marcel, devam filminin senaryosunu tek başına kaleme almıştı. "Mr. Banks", "Fifty Shades of Grey" gibi filmlerin de senaryolarını yazan Marcel, 2008 tarihli "Bronson" filminden bu yana Tom Hardy ile çalışıyor.

    Venom serisinin 2018 yılında vizyona giren ilk filmini Ruben Flesicher yönetmişti. 2021 tarihli devam filmi "Venom: Let There Be Carnage"da ise yönetmenliği Andy Serkis devraldı. Film, pandemi etkisinin sinemalardaki etkisinin halen yoğun olarak sürdüğü bir dönemde oldukça başarılı bir gişe yolculuğu geçirdi ve dünya çapında yaklaşık 507 milyon dolar hasılat elde etti. İki filmin toplam hasılatı ise 1.36 milyar dolar.

    2021'in sonunda vizyona giren ve gişe rekorları kıran "Spider-Man: No Way Home"un jenerik sonrası sahnesinde sürpriz bir şekilde Venom karakteriyle bir bağ kurulmuştu. Venom ile Tom Holland'ın Spider-Man'inin ilişkisi perdedeki hikayeye nasıl yansıyacağı merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top