Hesabım
    "A Quiet Place: Day One"da Başrolü Lupita Nyong'o Üstlenecek

    Film, "A Quiet Place" serisindeki olayların başlangıcını anlatacak.

    People

    "Black Panther" devam filmi "Black Panther: Wakanda Forever" ile seyirci karşısına çıkmasına sayılı günler kalan Oscar'lı oyuncu Lupita Nyong'o, "A Quiet Place: Day One" projesinin başrolünü üstlenmek için Paramount Pictures ile son görüşmeleri gerçekleştiriyor.

    John Krasinki'nin yazıp yönettiği ve eşi Emily Blunt ile başrolde oynadığı 2018 tarihli "A Quiet Place" filmi, sese duyarlı uzaylıların istila ettiği bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir aileye odaklanıyordu. Abbot ailesinin hikayesi, 2021 yılında vizyona giren "A Quiet Place 2" ile sürdü ve üçüncü film de hazırlık aşamasında.

    Bir spinoff filmi olan "A Quiet Place: Day One" ise Abbot ailesine odaklanmayacak ve uzaylıların geldiği ilk günü anlatacak. John Krasinski'nin orijinal fikrinden geliştirilen filmin senaryosunu, senarist ve yönetmen Jeff Nichols (Loving, Take Shelter) kaleme aldı. Filmin yönetmenliğini ise, Nicolas Cage başrollü "Pig" filmiyle büyük bir çıkış yapan Michael Sarnoski üstlenecek.

    Yürütücü yapımcıları arasında Michael Bay'in de yer aldığı "A Quiet Place: Day One" 2024 yılının ilkbaharında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top