Hesabım
    "Lamborghini" Biyografisinden İlk Fragman Yayınlandı

    Dahi otomobil mucidi Ferruccio Lamborghini'ye Frank Grillo hayat veriyor.

    Lamborghini’nin kurucusu Ferruccio Lamborghini’nin hayatını anlatan "Lamborghini: The Man Behind the Legend" filminden resmi fragman yayınlandı. Dünyanın en ikonik otomobil markalarından birinin arkasındaki adam hakkındaki yüksek tempolu biyografi filmi dijital olarak yayınlanacak.

    Artık lüksle eş anlamlı hale gelen otomobili yapmak için geçtiği denemeleri ve sıkıntıları gösteren fragmanda, Frank Grillo'nun oynadığı hırslı Lamborghini'nin, lüks arabalarını geliştirmek üzere bir anlaşma yapmak için Enzo Ferrari'ye (Gabriel Byrne) yaklaştığını görüyoruz. Ancak Ferrari, hayatına bir çiftçi olarak başlayan Lamborghini'yi "Çiftliğine geri dön" diyerek hızla geri çevriliyor.

    Genç adamı unutulmaz bir otomobil yapmaya iten şey de bu bu kıvılcım oluyor. Fragman, Lamborghini'nin arabasının ilk tanıtımında "Önemli biri olmak istediğinde bir Ferrari alırsın, önemli biri olduğun zaman bir Lamborghini satın alırsın!" demesiyle sona eriyor.

    Ferruccio'nun oğlu Tonino Lamborghini'nin yazdığı kitaptan uyarlanan film, 2015 yılında duyurulmasından bu yana oldukça gelişme kaydetti. Senaryosu, Akademi Ödüllü yazar Bobby Moresco (Crash) tarafından yazılan filmin aslında Michael Radford tarafından yönetilmesi gerekiyordu. Ancak Radford projeden ayrıldığında, Moresco yönetmenlik görevini de devraldı. Lamborghini'yi oynayacak olan Antonio Banderas ve Ferrari'yi oynayacak olan Alec Baldwin de 2021'de projeden ayrılmıştı.

    "Lamborghini: The Man Behind the Legend" yakın zamanda izleyeceğimiz araba dünyasını konu alan tek film değil. Michael Mann'ın yönettiği ve başrolünde Adam Driver'ın yer aldığı "Ferrari" filminin çekimleri de tamamlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top