Hesabım
    Ryan Reynolds'lı "Spirited" Müzikalinin Fragmanı Yayınlandı

    "Spirited"ın başrollerini Ryan Reynolds ve Will Ferell üstleniyor.

    Apple Originals, Noel müzikal komedisi "Spirited" için ilk uzun fragmanı yayınladı. Charles Dickens'ın "A Christmas Carol" adlı klasik hikayesinin modern bir uyarlaması olan filmin oyuncu kadrosuna Ryan Reynolds, Will Ferrell ve Octavia Spencer liderlik ediyor.

    Dickens'in hikayesi, huysuz ve yaşlı bir adam olan Ebenezer Scrooge'nin Noel Arifesi'nde Geçmiş Zamanın Hayaleti, Gelecek Zamanın Hayaleti ve Şimdiki Zamanın Hayaleti tarafından ziyaret edilmesini anlatıyor. Ryan Reynolds filmde Ebenezer Scrooge karakterinin yeni bir versiyonuyla izleyici karşısına çıkacak.

    "La La Land"in müziklerine imza atan Oscar'lı Benj Pasek ve Justin Paul'un orijinal şarkılarıyla, eğlenceli koreografileri içeren filmin senaryosu Sean Anders ve John Morris (Daddy's Home) tarafınndan yazıldı. Filmin yönetmenliğini ise Anders tek başına üstlendi.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Aime Carrero, Joe Tippett, Sunita Mani, Anastasia Mousis Sanidopoulos, Jen Tullock gibi isimler yer alıyor. "Spirited" 18 Kasım'da Apple TV+ üzerinden izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top