Hesabım
    Jennifer Lawrence'tan Bir İyi Bir Kötü Haber Var!

    Lawrence, Lynne Ramsay'nin yeni filminde oynayacak ama Adam McKay'in "Bad Blood" projesinden ayrılıyor.

    .

    "You Were Never Really Here" ve "We Need to Talk About Kevin" filmlerine imza atan, BAFTA ödüllü senarist ve yönetmen Lynne Ramsay, sıradaki filminin başrolünü buldu. Arina Harwicz tarafından yazılan "Die, My Love" adlı kitaptan uyarlanacak filmde Jennifer Lawrence rol alacak.

    Fransız kırsalının unutulmuş bir yamacında geçen hikayede, dışlanmayı kabullenirken bir yandan da ait olmayı isteyen, kapana kısılmış hissederken özgürlüğün özlemini çeken, aile hayatının hasretini çeken ama aynı zamanda tüm evi yakmak isteyen bir kadın şeytanlarıyla savaşıyor...

    Lawrence'ın hayat vereceği bu kadın, giderek daha düzensiz hale gelen davranışları nedeniyle ailesi tarafından şaşırtıcı bir şekilde serbest bırakıldığında dahş kendini daha da boğulmuş ve bastırılmış hissedecek... Projenin yapımcılığını usta yönetmen Martin Scorsese üstleniyor.

    Jennifer Lawrence'ın gelecek projeleri arasında komedi filmi "No Hard Feelings" ve yetenekli ajan Sue Mengers hakkındaki bir biyografi filmi var. Oyuncu, Adam McKay tarafından yönetilecek olan "Bad Blood" projesinden ise ayrıldı.

    Film, Theranos'un kurucusu Elizabeth Holmes'un hayatını anlatacaktı ancak Lawrence, aynı konuyu işleyen "The Dropout" dizisindeki Amanda Seyfried'in performansından sonra bu rolü üstlenmek istemediğini belirtti. Seyfried, Elizabeth Holmes rolüyle Emmy kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top